Wat te doen als Google Chrome niet reageert in Windows 10?

Hallo aan alle Google Chrome-gebruikers die deze blog lezen!

Bent u hier omdat uw zoekmachine niet werkt ............ Alweer?

We hebben veel soortgelijke klachten gehoord van uw mede-Chrome-gebruikers.

Misschien is het een technische storing met de zoekmachine waardoor het 365 dagen lang niet correct werkt, of misschien ben ik het die het probleem zo vaak tegenkomt. Als ik een fout met Chrome tegenkom, tik ik meteen op het internetverkenner-pictogram en zoek naar Google Chrome om het opnieuw te installeren. Hoewel het een beetje een vervelende taak is omdat verkenner te traag werkt, weet ik geen andere oplossing.

TOTDAT de klantenondersteuning van Google me door de redenen leidde die het probleem veroorzaakten en manieren om ze op te lossen. Als je ook het geheim wilt weten, stop dan niet met scrollen!

De Google klantenservice heeft hier een aantal oplossingen voor u opgesomd die u kunt volgen. Hoewel dit geen gegarandeerde oplossingen zijn, is het niet zo hectisch om ze uit te proberen. Misschien lossen ze het probleem sneller op dan Explorer.

Update de applicatie

Voordat u contact opneemt met de technische dienst van Google voor hulp, moet u de toepassing bijwerken naar de nieuwste versie: Ga naar Instellingen -> Help -> Over Google Chrome -> Update. Chrome zoekt automatisch naar een nieuwere versie van de browser, indien beschikbaar, en werkt deze bij.

Cache en geschiedenis wissen

Het is een andere veelvoorkomende oplossing waarvan is bewezen dat deze veel problemen met slechts één klik oplost. Omdat een beschadigde cache of browsegeschiedenis je dag kan verpesten en je tijd kan verspillen, is het beter om deze van tijd tot tijd te verwijderen.

Start uw apparaat opnieuw op

Als Google Chrome niet correct werkt op uw apparaat, kan dit komen door een geheugenfout. Dit probleem houdt verband met de manier waarop het besturingssysteem dynamisch RAM-geheugen toewijst. Een eenvoudige oplossing is om uw apparaat opnieuw op te starten om het systeem-RAM te spoelen en een nieuwe omgeving voor Chrome te presenteren.

Extensies uitschakelen

Hoewel extensies een integraal onderdeel zijn van Chrome omdat het nieuwe functies toevoegt, kunnen sommige defect zijn en incompatibiliteit ontwikkelen met nieuwe versies van de browser. Daarom wordt geadviseerd om geen willekeurige extensies aan uw browser toe te voegen. Om de fout op te lossen, probeert u de extensies één voor één uit te schakelen en controleert u dus welke de fout heeft.

Firewall of antivirus uitschakelen

Controleer de firewall- en antivirusinstellingen om er zeker van te zijn dat geen van deze u de toegang tot Google Chrome blokkeert. U kunt ook proberen de browser terug te zetten naar de standaardinstellingen of deze opnieuw te installeren.

Hoe contact opnemen met de klantenservice van Google voor hulp?

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, is contact opnemen met de juiste google klantenservice  uw laatste redmiddel. U kunt dit op elk moment doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning.

Ik garandeer je dat ze je zullen helpen, ongeacht wanneer je contact met ze opneemt.

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als Google Maps een verkeerde GPS-locatie weergeeft?