Wat te doen als Google Maps een verkeerde GPS-locatie weergeeft?

Wat te doen als Google Maps een verkeerde GPS-locatie weergeeft?

Ben je ooit de weg kwijtgeraakt door Google Maps? Veel te frustrerend, toch?

Welnu, net als elke andere online service werkt Google Maps ook via internet. Hoewel we tegenwoordig voor alles afhankelijk zijn van internet, voldoet het soms ook niet aan onze verwachtingen!

Het komt vaak voor dat de Maps-service uit het niets stopt. Verschillende gebruikers hebben een klacht ingediend bij onze Google-klantenondersteuning en vragen om een eenvoudige oplossing voor het technische probleem. Hoewel het een vervelende fout is, is er niets dat we niet kunnen oplossen!

Hoewel een slechte internetverbinding een van de redenen is die het probleem in de eerste plaats veroorzaakt, kunnen er nog tal van andere zijn. Hier hebben we de mogelijke problemen opgesomd die ertoe kunnen hebben geleid dat uw Google Maps de verkeerde locatie heeft gedetecteerd:

  • Instabiele internetverbinding
  • Opbouwcache en app-gegevens
  • Een verouderde app-versie gebruiken
  • Kompas-gerelateerde technische fouten
  • Nauwkeurigheidsgerelateerde technische problemen
Nu we weten wat de fout kan hebben veroorzaakt, gaan we verder met het oplossen ervan! Hier zijn een paar oplossingen van onze Google-klantenservice die u kunt proberen:

Verhoog de nauwkeurigheid:

Het verhogen van het nauwkeurigheidsniveau van Google Maps is een mogelijke oplossing die veel gebruikers heeft geholpen. U kunt daarvoor de onderstaande procedure volgen:
  1. Open uw apparaatinstellingen.
  2. Ga naar Locatie.
  3. Zet het AAN vanuit de rechterbovenhoek.
  4. Schakel de modus naar Hoge nauwkeurigheid.
Het kompas kalibreren

Als het Maps-kompas niet goed werkt, zal het ongetwijfeld de verkeerde locatie detecteren. Gelukkig kunt u dit controleren door de onderstaande procedure te volgen:

      5. Open de Google Maps-app.
      6. Maak een figuur in de acht posities voor het kalibreren van het kompas.
      7. Zoek uit of het de goede kant opgaat.
      8.Controleer uw huidige locatie om er zeker van te zijn dat de app is opgelost.

Hier zijn een paar andere oplossingen die u kunt proberen:
  • Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren.
  • Werk de applicatie bij naar de nieuwste versie.
Een van de bovenstaande oplossingen helpt u bij het oplossen van het aan Kaarten gerelateerde technische probleem. Als dit niet lukt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze technische ondersteuning van Google. U kunt dit op elk moment de klok rond doen via e-mail, telefoon of live chat.

Ons team van toegewijde professionals bij de technische dienst van Google helpt u in een mum van tijd van de fout af te komen. Wij helpen u graag verder!

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als Google Chrome niet reageert in Windows 10?